Winssen | straatinfo

overige politie meldingen

Motorrijder verongelukt op Maas en Waalweg

overige

Donderdagavond rond 17.40 uur werd melding gemaakt van een ernstig verkeersongeval op de Maas en Waalweg (N322) ter hoogte van Winssen. Daarbij zouden een motorrijder en een personenauto betrokken zijn. De hulp-verleningsdiensten politie, ambulance, brandweer en de traumahelikopter rukten uit. Ter plaatse bleek eerste hulp aan de motorrijder niet meer te mogen baten. De 60-jarige man uit Erp is bij het ongeval overleden.
Zover nu bekend kwam de motorrijder, een 60-jarige man uit het Brabantse Erp, rijdend vanuit de richting Druten in de richting van de A73/Nijmegen, ten val en kwam daarbij op de andere weghelft terecht. Een tegemoetkomende automobiliste kon hem niet meer ontwijken. De vrouw liep een lichte verwonding op door het opengaan van een airbag, maar kwam verder met de schrik vrij. Weg tijdelijk afgesloten Politiemensen van de afdeling Verkeersongevallen Analyse zijn bezig met een technisch sporenonderzoek naar de exacte toedracht. In verband met de hulpverlening en het politieonderzoek is de Maas en Waalweg ter hoogte van Deest in beide richtingen afgesloten geweest tot 20.30 uur. (01)

Soortgelijke berichten

Motorrijder verongelukt
Den Helder

Motorrijder dodelijk verongelukt
Gieten

Waddinxveen - Motorrijder verongelukt
Waddinxveen

Motorrijder verongelukt
Lievelde

Motorrijder dodelijk verongelukt
Vaals

Bromfietser verongelukt
Bergeijk

Fietsster verongelukt
Axel

Motorrijder dodelijk verongelukt
Zevenbergen

Fietser verongelukt na aanrijding
Haarlem

Automobilist dodelijk verongelukt
Hoogkarspel

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio